Nový Oldřichov – Dětřichov 3 : 2 (1:1)

27.10.2008 20:04

 V „skotském“ počasí se hrál bojovný a rychlý fotbal když kombinace byla pro oba týmy na rozmáčeném terénu hodně stížená. Utkání i přesto mělo dobrou úroveň.

            Do zápasu lépe vstoupili domácí když po chybě v rozehrávce Kutílka následoval faul a z trestného kopu z 28. metrů překonal nesoustředěného Zemana Soukup 1 - 0. Po patnácti minutách napřáhl domácí Hlavinka a David Zeman vytáhl jeho gólovou střelu na roh. kop. Oldřichovští byli v prvním poločase důraznějším týmem ale i Viktorie dokázala brejky vždy zahrozit jenomže koncovka byla velký problém. Až v 39.min. byl u rohového praporku sražen Petr Netolický, následný trestný kop Ondry Tomáška na zadní tyč „uklidil“ hlavou do branky předtím faulovaný Petr Netolický 1 – 1.

            Druhá polovina utkání přinesla velký boj. V 50.min. se dobře hrající Martin Vágner šikovně uvolnil ale další zbytečnou kličkou si vlastně sám šanci „zazdil“. V 65. min. na dlouhý míč nedoskočil Josef Mičunovič a David Zeman likvidoval šanci soupeře penaltovým zákrokem (nebýt „přilepený“ na brankové čáře mohl mít míč v pohodě pro sebe) a Satrapa se z penalty nespletl 2 – 1. Fyzické síly opouštěly i hlavního rozhodčího, který rozdával žluté karty kam se podíval a několikrát nedokázal posoudit ani základní fotbalové prvky.                         V 72. min. doplatili na „únavu“ hl. rozhodčího Býma s jeho karetním divadlem domácí Hlavinka a na naší straně Tomášek – oba viděli červenou kartou. V 75. min. po faulu na Kutílka postavili domácí pětičlennou zeď, jenomže v pohodě hrající Petr Kareš trefil z půlkruhu velkého vápna přesně k tyči 2 – 2. V 80.min. se místo koncovky opět okličkoval v dobré pozici Vágner. V 90. min. přišel totální zkrat hlavního rozhodčího. Kapitán týmu Petr Skalický st. u postranní čáry čistě odkopl míč do zámezí hl. rozhodčí to posoudil jako faul a ještě mu udělil žlutou kartu. Proč to ví jen on sám ale dle mého to byla v  posledních minutách zápasu jediná možnost jak se dostat do našeho pok. území. Následoval centr domácích do pok. území a dorážka na brankové čáře Záruby znamenala tři body pro domácí. Viktorie tak ztratila chybou rozhodčího cennou remízu.

 Diváci 50 ž. k. 8 : 8!!!   č. k. 1 : 1 rozhodoval Bým

 Zákl. sestava: Zeman – Mičunovič, Skalický st., Kareš, Vízner – Válek, Kutílek, Netolický, Tomášek – Skalický ml., Vágner

 Střídání: 74. min Tomášek nastoupil Cína