Mšeno – Dětřichov 2 : 0 (1:0)

27.10.2008 19:45

 Viktorie v posledním utkání I.A třídy na domácí nestačila a zaslouženě prohrála. Stalo se pak poté co někteří „borci“ raději grilují s babičkou(Vágner) nebo nejezdí(Válek) což při zranění Prokopce a Kutílka kádr poznamenalo.

            Mšeno zahrozilo už v 5.min. ale Petr se z deseti kroků netrefil stejně jako o dvě minuty později Švorc. V 20. min. byl v úniku Koťátko jenomže Jiřího Květa zastavil vymyšleným ofsajdem asistent Paldus. V 22. min. střílel slabě v dobré pozici Netolický.V 30.min. si minelu „pomezní rozhodčí“ zopakoval při seběhnutí Tomáška. V té samé minutě se v pok. uzemí drželi Kareš s Petrem a rozhodčí Mařatka neváhal – pok. kop, gólman Zounek 1 – 0. Hlavní rozhodčí pak nepoznal ani „základní“ ponechání výhody a nepřesným výkonem přenášel nervozitu do utkání v kterém již o nic nešlo. Domácí pak před přestávkou zahrozili Zámečníkem a Ryšavým.

            V druhém poločase byl v 62. min. vyloučen Mičunovič a za tři minuty Květ Jiří, tím Viktorie přišla o veškerou naději na zvrat utkání. V 74. min. přidali domácí Švorcem druhý gól a utkání rozhodli. Několik dalších šancí hráči Mšena ukličkovali a podceněním nám „darovali“ několik možností k ohrožení jejich branky jenomže zůstalo jen při nich.

 „rozhodčí“ Mařatka ž.k. 2 :4 č.k. 0 : 2     20 diváků

 Zákl. sestava: Zeman – Vízner, Kareš, Skalický st., Šámal – Tomášek, Netolický,        Skalický ml., Mičunovič – Vágner, Květ J.

 

Viktorie tak v posledním utkání I.A třídy prohrála a přesto, že soutěž zachránila tak do příštího ročníku krajské soutěže opustí. Důvodů proč se tak s 99% stane je celá řada. Možná někdy v budoucnu ……….