Lomnice nad Popelkou – Dětřichov 3 : 0 (2 : 0)

27.10.2008 20:27

 Torzo týmu Viktorie prohrálo i poslední utkání podzimní části a na jaře nás čeká tvrdý boj o záchranu soutěže. Domácí nás nepustili na travnaté hřiště a tak na hráče „čekala“ škvára. Důvody co je k tomuto kroku vedlo vědí ale jen oni, protože na hlavním hřišti se určitě hrát dalo. Za sychrávého počasí tak někteří hráči museli hrát v kolíkách na škváře.

            První čtvrthodina utkání byla vyrovnaná pak se ale začali domácí prosazovat lepším pohybem. V 16. min. vyrazil gólovou střelu Stehlíka na roh. kop Zeman. V 21. min. prohrál osobní souboj v pok. území Skalický ml. a Medlík z otočky nedal Zemanovi šanci 1 – 0. Pěkná kolmá nahrávka domácích na Stehlíka a jeho střele k tyči pak znamenala v 24. min. jejich vedení 2 – 0. V 30. min. hlavičkoval po roh. kopu důrazný Vágner a gólman vyrážel se štěstím na břevno. Více nám toho lepší domácí v prvním poločase nedovolili.

            V druhém poločase se Viktorie rapidně zlepšila ale chyběla finální fáze a lepší koncovka. V 60. min. utekl domácím Mičunovič ale svůj únik zakončil nepřesnou střelou mimo branku. V 70. min. centroval Mičunovič a Martin Vágner trefil krásným volejem tyč. Hl. rozhodčí Kafka nám v 76. min. upřel trestný kop po evidentním faulu na Křiklavu. V závěru zápasu v 86. min. nám pak po roh. kopu dal třetí gól opět osamocený Stehlík 3 – 0 a možná až krutá porážka byla na světě. Fotbal se ovšem hraje na góly a Viktorie vyšla střelecky naprázdno.

 Rozhodoval: Kafka    ž. k. 2 : 2    30 diváků

 Zákl. sestava: Zeman – Válek, Prokopec, Skalický st., Vízner – Mičunovič, Kareš, Kutílek, Skalický ml. – Vágner, Křiklava