Jindřichovice – Dětřichov 4:5 (2:2)

06.06.2009 13:46

V dohrávce 23. kola okresního fotbalového přeboru podle předpokladů vyhrál poslední Dětřichov na hřišti v Jindřichovicích. Tím se situace na samém dně tabulky pořádně zamotává. Tři kola před koncem soutěže je totiž ohrožena sestupem i devátá Bulovka.Domácím vyšel vstup do utkání, kdy se jim dvakrát podařilo přečíslit obranu a během dvou minut vstřelit dvě branky. Na obě přihrával Rezler. Jenže pak stačila jedna chyba v obraně Jindřichovických a domácí přestali hrát, takže během tří minut bylo srovnáno. Po přestávce se domácí zlepšili, takže Vološín je opět poslal do vedení ranou z velkého vápna.

Na to odpověděl dětřichovský Matoušek, aby za další tři minuty vstřelil Vološín svůj třetí gól. To však byla poslední branka ze strany Jindřichovic. Vzápětí se totiž prosadil svojí kvalitní hrou Kareš a srovnal. Pak, po odstoupení zraněného Rezlera, dohrávali domácí v deseti. Dětřichov se nespokojil s bodem a po nevydařeném ofsajd systému završil Kareš svůj hattrick.

 

Branky:
27., 59. a 71. Vološín, 28. Hradec –
40. z pen., 73. a 79. Kareš, 38. Bernkopf, 68. Matoušek.

Rozhodčí: Zelenay,

ŽK: 1:1,
69 diváků.

Jindřichovice: Ležovič – Kopecký, Jakl, Jakub Forman, Matoušek – Lopuszynski, Tauš, Hradec, Rezler – Vološín, Knapp (46. Jan Forman).

Dětřichov: Ráž– Válek, Kareš, Vízner, Chmátal – Přibyl, Bernkopf, Mičunovič, Matoušek – Vágner, Skalický (46. Netolický).

zdroj: liberecky.denik.cz