Jindřichovice - Dětřichov 4:3 (1:2)

17.11.2010 11:38

    Silný vítr tlačil první poločas do útoku hosty. Jenže v 8. minutě po centru Tichého a narážečce Hradce se přesně pod břevno trefil domácí Knapp. Dětřichov přidal na obrátkách a centr hlavou do sítě usměrnil Vágner. Tlak hostů vrcholil a jejich nejlepší hráč Netolický st. je po centru poslal do vedení. Navíc trestný kop hostujícího Chmátala přistál na tyči. Domácí v poločase vystřídali „mladou pušku“ za dalšího mladíka a po vyražené střele Sochora dorážel právě mladý Hroch.

    Jenže dobře hrající hosté opět udeřili po centru a koncovce Netolického st. Domácí se nevzdávali a po faulu na Kopeckého se zahrával trestný kop. Ten ze 22 metrů práskl přesně zkušený Tomáš Nosek na 3:3. Za tohoto stavu prošel dětřichovský Netolický st. vápnem a jen gólman Rezler dokázal zázračně vykrýt jeho střelu. Zápas spěl k remízovému konci, když Hradec nahrál před bránu a tam se placírkou prosadil dravý Tichý a body zůstaly doma.

Branky: 8. Knapp, 66. Hroch, 73. Nosek, 85. Tichý - 37. a 70. Netolický, 13. Vágner.
Rozhodčí: Cerman
ŽK: 1:1
51 diváků.

Jindřichovice: Rezler - Přibyl, Forman, Zobal (66. Krause), Kopecký - Petrovič, Tichý, Hradec, Nosek - Knapp (46. Hroch), Sochor (88. Vondráček).

Dětřichov: Krejcar - Kareš, Zimmermann, Netolický ml., Chmátal - Válek (58. Ráž), Lachman, Netolický st., Mičunovič - Vágner, Koťátko