Dětřichov - VTJ Rapid B 2:1 (1:0)

27.09.2010 12:15

Za pěkného počasí dětřichovská Viktorie ani popáté na podzim nezaváhala a získala další tři body, když má dohrávku s Jindřichovicemi k dobru. Po opatrném začátku zahrál rohový kop v 18. min. Chmátal a na přední tyči ho tečoval na 1:0 Lachman. V 26. min. postupoval sám na gólmana Vágner, ale Hanzlík ho vychytal a dorážku poslal Koťátko mimo tyče. Ve 40. min. měl další možnost Koťátko a hlavou těsně minul. O minutu později střílel gólově z trestného kopu Kareš, ovšem brankář Hanzlík skvěle zasáhl. Jedinou možnost hostů v prvním poločase pak slabě zakončil Jerie.

V druhém poločase ve 47. min. se uvolnil Vágner a střelou do šibenice zvýšil na 2:0. Po tomto gólu ale hosté „ožili“ a začali Viktorii zle zatápět. V 70. min. se prosadil Dinh a trefenou šibenicí z deseti metrů nedal brankáři Zemanovi šanci – 2:1. V těchto chvílích kombinačně lepší hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale hlavičkující Jerie poslal „koníka“ nad břevno dětřichovské branky. Z následného brejku pak Netolický mladší střílel z třiceti metrů těsně vedle. Výhru domácím zachránil bravurně Zeman, když konečky prstů vyrazil pokus „smolaře dne“ v dresu hostí Jerieho.

Branky: 18. Lachman, 47. Vágner – 70. Dinh. 
Rozhodčí: Cerman . 
ŽK: 2:2. 
50 diváků

Dětřichov: Zeman – Mičunovič, Kareš, Zimmermann, Vízner – Netolický ml., Lachman, Chmátal, Ráž (60. Netolický st.) – Vágner, Koťátko. 

VTJ Rapid B: Hanzlík – Pugner, Toman, Dostál, Bárta – Dinh, Martínek, Dědič, Soukeník – Filinger, Jerie.

 

zdroj: liberecky.denik.cz