Dětřichov – Stráž nad Nisou 3 : 0 (2:0)

27.10.2008 19:38

 V utkání týmů ze spodku tabulky I.A třídy hosté zklamali a hlavně v prvním poločase byl výkonnostní rozdíl až příliš „okatý“. Soupeře pak trochu omlouvá mladý kádr, který má do budoucna sportovní růst před sebou.

            Už v 3. a 4. min. zápasu se dvakrát prosadil Bobik (16let) ale koncovku ani v jednom případě nezvládl. V 10. min. se předvedl Skalický ml. když pohodlně obešel pět hráčů soupeře jenomže Černý mu perfektním zákrokem přízemní ránu chytil.V 16. min.centroval Mičunovič a Černý v brance Stráže se musel opět činit, když likvidoval hlavičku Vágnera. Brankař hostů nám pak několik „náznaků“ šancí polapil díky dobré poziční hře. V 26. min. se „probudili i hosté ale Zeman Krausovu koncovku oči – oči s bravurou zneškodnil. V 29. min. střílel Vágner, míč se po jeho špatně trefeném voleji odrazil k Bobikovi, který svoji třetí šanci „musel“ z malého vápna do prázdné branky proměnit 1 – 0. V 40. min. „ukradl“ míč z hlavy Netolického gólman Černý. V 44. min. nám pak důraz Netolického v souboji s brankářem přinesl gól do šatny když do prázdné dorážel Tomášek 2 – 0.

            V druhém poločase hráči Viktorie viditelně polevili a hosté vycítili určitou šanci na zvrat utkání. V 60. min. nás při minele Skalický ml. podržel Zeman a Smržovu gólovou střelu vytáhl konečky prstů na břevno. Domácí se nadále utápěli při sólových představeních a pohodově rozehrané utkání „vypouštěli“. V 75. min. trefili hosté břevno naší branky podruhé tentokrát Krausem. Definitivu výsledku pak přinesla 80. min. když po přihrávce Jiřího Květa zamiříl k tyči Petr Netolický 3 - 0 . V 89. min. pak zcela zbytečně dohrál souboj Koťátko a po druhé žluté se poroučel – červená karta !!! Pro něj třetí za jarní sezónu !!!

 

Zákl. sestava: Zeman – Mičunovič, Kareš, Skalický st., Koťátko – Tomášek, Skalický ml., Netolický, Kutílek – Bobik, Vágner

 

Střídání: 76. min. Tomášek nastoupil Květ J.