Dětřichov – Raspenava 2 : 1 (1:0)

25.10.2009 11:29

     Pro hosty bylo utkání možná až moc prestižní , ale Viktorie hrála na vítězství jen pro jednoho hráče, kamaráda a dala mu na jeho poslední životní „přestup“ tři body. 
Ahoj Petře a nikdy nezapomeneme.

     Utkání tedy začalo minutou ticha pro tragicky zesnulého dvacetiletého hráče Viktorie Petra Skalického.

      Viktorie prvních dvacet minut „přišpendlila“ soupeře na jeho polovinu a zahrávala za tu dobu ve fotbale nevídaný počet devíti roh. kopů. V 8.min. po jednom z nich střílel neobsazený Petr Netolický ml. a hosté Koprnickým vykopávali z brankové čáry. Další tutovku o minutu později lapil gólman Farkaš Lachmanovi. V 17. min. zastavili hosté na hranici pok. území Petra Netolického st. a míč stačili odkopnout do autu. V 18. min. se předvedli hosté a Martinů trefil z třiceti metrů břevno Zemanovi branky. V 41. min. poplácal míč ruku Koprnického v pok. území a z následné penalty nás Kareš poslal do vedení 1 – 0.

      Po přestávce v 48. min. fauloval jinak výborný Válek před velkým vápnem a trestný kop který zahrával Martinů tečoval Prokopec pod „klacek“ překvapeného Zemana 1 – 1. Tento moment ale Viktorii pomohl a odpověděla velkým náporem. Přetížená obrana hostů pak začala chybovat. V 70. min. „nejuřvanější“ hráč na hřišti Koprnický nezvládl jednoduchý odkop a Lachman přízemní ranou od tyče skóroval 2 – 1. V 73. min. hlavičkoval opět Lachman na zadní tyč ale chyběli cm. V 75. min. trefil stejný hráč tutovku z deseti metrů jen do náruče Farkaše. Raspenava nepředvedla do konce utkání už vůbec nic, nepočítajíc v 90.min. červenou kartu pro z porážky frustrovaného Koprnického za zcela zbytečný faul zezadu.

 

Rohodčí:Špecián   
ž.k. 2:2 
č.k 0:1 90. Koprnický 
70.diváků

Branky: 41.pen.Kareš, 70.min. Lachman - 48. Martinů

Sestava: Zeman – Válek, Prokopec, Kareš, Mičunovič – Bernkopf, Chmátal, Lachman, Netolický ml.(72.Mauer) – Netolický st., Matoušek

Hosté: Farkaš – Benda.Koprnický,Žlebek, Burgr (62. Strašný) – Koudelka Martin, Pluta, Martinů, Vancl – Horáček,(67. Pichrt) Koudelka Pavel

Dětřichov – Raspenava 2 : 1 (1:0)

Datum: 23.11.2009

Vložil: ALI

Titulek: Péťa

Petře byl si suprovej kluk a skvělej fotbalista!NIKDY NA TEBE NEZAPOMENE...!!

Datum: 09.11.2009

Vložil: Netty

Titulek: Zapas

Body vam nevratime to bylo hrozny co Raspenava predvedla.

Datum: 29.10.2009

Vložil: satan

Titulek: dětřichov-raspenava

Raspenava špatná a když se jí nedařilo tak to svedla na nejlepšího rozhodčího okresu Špeciána.Penalta jasná,červená taky.

Datum: 27.10.2009

Vložil: jablicko

Titulek: zapas

raspenava predvedla nejhorsi vykon podzimu takhle nehraje lidr tabulky

Datum: 27.10.2009

Vložil: Kentan

Titulek: Dětřichov-Raspenava

Jsem fanoušek Raspenavi a musim souhlasit ! Byla to ze strany Raspenavy ostuda! Ps: Na jaře nam body vratite!

Přidat nový příspěvek