Dětřichov – Pěnčín – Turnov „B“ 1 : 3 (0:3)

27.10.2008 20:12

 Před utkáním se pro zranění omluvil Miloš Křiklava a když se při předzápasovém rozcvičení zranil Pavel Kutílek byla to další „rána“ do tak již úzkého kádru Viktorie.

            Hosté se navíc ujali vedení již v 6. min. zápasu když se v hlavičkovém souboji s Tomáškem prosadil hlavou do šibenice Kulhánek 0 – 1. V 17. min. chyboval u pomezní čáry Kareš při pokusu o „jesle“ přišel o míč a následný Krejčíkův centr zakončil gólově patičkou na přední tyči Vodrážka 0 – 2. V 27. min. měl šanci snížit kapitán Petr Skalický jenomže gólman Zajíček byl na místě. Další možnost zakončit pak měl Josef Mičunovič s Martinem Vágnerem ale v dobrých pozicích volili zcela zbytečnou přihrávku. Soupeř hrál chytře a svojí zkušeností nám při brejcích „zatápěl“. V 43. min. nás ještě podržel Zeman při tutovce Vodrážky, ale v 45. min. hosté zachytili špatně zahraný roh. kop Ondry Tomáška a z rychlého protiútoku rozhodli přesnou trefou Kulhánka gólem do šatny zápas 0 : 3.

            V druhém poločase v 50 min. přihrál za obránce Jiří Květ a Petr Skalický ml. svůj únik na gólmana Zajíčka se štěstím proměnil 1 : 3. Soupeř si ale v dalším průběhu výsledek hlídal a pozornou hrou nás k ohrožení svojí branky nepouštěl. V 64. min. nás opět podržel při šanci Vodrážky Zeman. Hosté byli v útoku důraznější a při další střele Kulhánka k tyči musel zasahovat Zeman. V 72. min. se dočkala šance i naše hrstka diváků ale chytrou přihrávku Petra Kareše nedokázal zakončit Pavel Krejcar. Když se pak v 80. min. v pok. území neprosadil Petr Netolický byla to již ze strany Viktorie „křeč“. Naopak se v závěru při šanci hostů předvedl znova David Zeman a jen díky jeho výkonu neskončilo utkání pro nás jasným debaklem.

 S přehledem rozhodoval Kral     50 diváků      Ž. K. 3 : 1

 Zákl sestava: Zeman – Válek, Kareš, Skalický st., Mičunovič – Krejcar, Květ J., Netolický, Tomášek – Vágner, Skalický ml

 Střídání: 70. min. Tomášek nastoupil Šámal