Dětřichov – Nový Oldřichov 3 : 0 (2:0)

27.10.2008 19:29

 V zápase hraném na kvalitní ploše hosté zklamali a zaslouženě prohráli, Viktorie totiž trestala třikrát po standartních situacích a uchovala si tak naději na záchranu soutěže. Samotné utkání pak bylo jen „odvarem“ I.A. třídy.

            Už v 4. min. fauloval v úniku Satranský Netolického a z následného trestného kopu    z 25m se prosadil Josef Mičunovič 1 – 0. Hosté pak zahrozili v 12. min. nejlepším hráčem na hřišti Bílým, jenomže tomu v koncovce chyběly síly a v 14.min. skončila jeho střela z třiceti metrů na břevně Zemanovi branky . V 20. min. „letěl“ sám na branku Netolický ale jeho gólovou střelu vyrazil brankář Blažek na roh. kop. V 28. min. pak rána kap. Skalického „zazvonila“ na břevno a dorážku Kareše vytěsnil na roh. kop opět Blažek. V 32. min. šel důrazně do souboje v pok. území Skalický st. a míč po „vlastenci“ skončil v síti překvapeného gólmana hostů 2 – 0.. Hosty pak podržel výborný Blažek při střele Vágnéra.

            V druhém poločase nás soupeř přitlačil na naši polovinu ale do koncovky se dostával velmi sporadicky a ta pak byla hodně nepřesná. V 66. min. ale obdržel po druhé žluté červenou kartu host. Satrapa a oslabený soupeř tak ztratil šanci na zvrat. Naopak tutovky našich hráčů Vágnera a Kareše zlikvidoval Blažek. V 74. min.se po akci Mičunoviče neprosadil v další šanci Bobik. V 80. min. byl v pok. území sražen Vágner a penaltu s přehledem proměnil Kareš 3 – 0. Rozhodnuté utkání se pak „jen“ dohrávalo!!!

 Rozhodoval: Ouředník    ž.k. 3 : 4 č.k. 0 : 1 67.min. Satrapa    60.diváků

 Zákl. sest: Zeman – Vízner, Prokopec, Kareš, Válek – Tomášek, Skalický st., Skalický ml., Mičunovič – Vágner, Netolický

 Střídání: 72. min. Tomášek nastoupil Bobik

              88. min. Vágner nastoupil Kohout