Dětřichov – Nová Ves 1 : 1 (0:1)

07.04.2011 10:28

    Za pěkného počasí utkání ovlivnil rychlý gól hostů z 8.min když se po centru prosadil Slatinka 0-1. Domácí si pak vytvořili územní převahu z které si vypracovali několik šancí ale s koncovkou byli na štíru. Hosté se soustředili na udržení výsledku  a v podstatě neohrozili  branku Viktorie. Gólman Zahradník v brance Nové Vsi byl ale pozorný a když už byl v 20.min.  Lachmanem překonán zastoupil ho odkopem na brankové čáře Martínek. V 25.min. se „zastřeloval“ Štěpánek jenomže branku minul. V 37.min. chyběly centimetry opět Jardovi Lachmanovi ale i jeho pokus skončil mimo.

    V druhém poločase byla převaha domácích ještě větší ale do koncovky se zdlouhavou rozehrávkou nedostávali. Hosté čekali na nějaký ten brejk ale ani oni se neprosadili. V 63.min. zacentroval Vágner a nejlepší hráč domácích Kareš pohotově vyrovnal 1 – 1. Když pak o deset minut později skončila „pumelice“ Štěpánka nad směřovalo utkání k remíze.  Nakonec si bod hosté odvezli ale posledních dvacet minut předvedli antifotbal u kterého se zřejmě řídili heslem „kopni“ to co nejdál. Platilo tedy ono známé účel světí prostředky.

Rozhodčí: Kozák L         
60diváků    

ž.k. 1 : 1

Domácí: Zeman – Válek, Kareš, Vrána,Vízner – Mičunovič,Chmátal (15.Netolický ml.), Lachman, Štěpánek – Netolický st, Vágner

Hosté: Zahradník - Martínek, Myslivec L.,Myslivec K.,Hořák – Slatinka, Opic, Fleišman, Souček – Jánošík, Pošumný