Dětřichov – Mšeno 1 : 2 (0 : 0)

27.10.2008 20:24

 Viktorie prohrála i poslední utkání podzimní části I.A třídy na vlastním hřišti a do jarních bojů bude s deseti body tuto soutěž zachraňovat.

            Hosté potvrdili dobrou výkonnost z posledních kol a předváděli sympatický kombinační fotbal. V 5. min. se prosadil hlavičkou Vejprava a Kareš na brankové čáře výkopem zachraňoval. Z protiútoku se perfektně uvolnil Kutílek ale jeho gólovou přihrávku poslal Netolický mimo branku. Soupeř měl územní převahu, ale jen k pok. území a do šancí jsme ho nepouštěli.V 33. min. se opět předvedl s chutí hrající Kutílek když nahrál zcela volnému Mičunovičovi – ten ale z dvanácti metrů zbrkle zakončil z „první“ do nebes.

 Poločas pak „skvěle“ ukončil asistent hl. rozhodčího Rakouš. Tento „tragéd“ na lajně obrátil dva evidentní auty pro hosty a zvláště situace při tom druhým mu dělala dobře a vyloženě ji bral jako „mstu“ za naše reakce. Před utkáním velmi aktivní asistent tak jenom potvrdil, že patří k arogantní „šlechtě“ mužů v černém. Fotbalu na úrovni kraje ale vyloženě nestačí.

V druhém poločase využil hrubice host. gólmana při odkopu Petr Netolický a pohodlně skóroval do prázdné branky 1 - 0. V 60. min. když ležel na hřišti náš hráč založil akci hostí Vejprava a kopal se roh. kop. Z následné akce pak zmiňovaný hráč obešel kapitána Skalického st. a střelou k tyči vyrovnal 1 - 1.V 69. min. se vyznamenal rozhodčí Urbánek, který pak při protestech našich hráčů vyloučil Kutílka, který jako jediný nic nekomentoval „gratuluji“. V 70. min. pak nesoustředěnost našich hráčů znovu využil při roh. kopu hlavičkou Vejprava 1 – 2. Pět minut před koncem pak vychytal exligového kanonýra soupeře Zeman když jeho střelu vyrazil na roh. kop. V poslední minutě přehlédl rozhodčí faul našeho Vágnera u roh. praporku, ten situace využil přihrál na malé vápno Křiklavovi jenomže ten tutovku z pěti kroků „zazdil“ a branku přestřelil.

 Rozhodoval: Urbánek     diváci: 140 ž. k. 6 : 2 č. k. 69. min. Kutílek

 Zákl. sestava. Zeman – Válek, Skalický st., Kareš, Prokopec – Mičunovič, Skalický ml., Kutílek, Tomášek – Vágner, Netolický

 Střídání:70. min. Skalický ml., nastoupil Vízner, 80. min. Netolický nastoupil Křiklava

 V prvním poločase jsme soupeři umožnili míčem v autu soupeři ošetření hráče. Škoda, že to „neumí“ hráč s lig. zkušenostmi Vejprava. Naopak využil této situace (náš ležicí hráč na hřišti) a Viktorie na to z následné akce doplatila gólem. Vejpravo sice máte body ale u mě jsi „prase“ podzimní části I.a třídy!!!