Dětřichov–Krásná Studánka „B“ 8:2(4:0)

15.05.2011 18:42

    Pro hosty je výsledek krutý ale spravedlivý. I když se rezerva Studánky snažila hrát otevřený fotbal na domácí to nestačilo a počet gólů  mohl být i vyšší.

    Domácí uklidnil už v 1.min. Kareš a svůj uník pohodlně zakončil 1 – 0. Čtyři minuty poté  skóroval Netolický st. 2 – 0 a o výsledku utkání bylo rozhodnuto. Hosté hrozili zcela vynímečně především pohyblivým Hájkem. Viktorie pak do poločasu vstřelila třetí gól po půlhodině hry a autorem branky byl opět Kareš 3 -0. Poločas pak gólově zakončil v 40.min. Netolický st. 4 – 0.

    V druhém poločase se obraz hry nezměnil s vyjímkou hry hostí kteří měli směrem dopředu více prostoru a dokázali nejenom vstřelit dvě branky  ale nastřelit i dvakrát tyč. Na druhou stranu domácí „zazdili“ taktéž několik gólových akcí. Rozhodnuté utkání pak alespoň  rozjitřil svými výroky střídající „věčně ukřivděný“ Lukáš Palán.

 

Branky: 1. 28. Kareš, 5. 40. Netolický st., 78. 84. Štěpánek, 54. Koťátko, 71. Vágner – za hosty se pak prosadili v 70. min. Hájek Jakub a v 75. Hájek Tomáš

 

Rozhodčí: Pelikán 
ž.k. 1 : 2   
diváci:50

Dětřichov: Zeman – Vízner, Vrána, Kareš, Mičunovič – Lachman, Chmátal, Netolický st., Netolický ml – Koťátko (70. Štěpánek), Vágner

Hosté: Tošner -  Botka, Hošek, Hájek P., Bitman – Kocour,Sedláček, Palán, Rupert – HájekJ. ,Hájek T.