Dětřichov – Jindřichovice 3 :2 (1:2)

13.05.2010 16:46

    Do utkání se soupeřem, který ještě zdaleka nemá jistotu záchrany v soutěži vstoupila lépe Viktorie. V 3.min. centroval Lachman a Vágner „bombou“ z první přestřelil. Po individuální akci Lachmana pak nešťastně zasáhl hostující stoper Petrovič a vlastencem nás poslal do vedení 1 – 0. V 10.a 14.min. pak zazdil dvě tutovky Bernkopf. Kdo ovšem čekal debakl hostů ten byl překvapený, protože Viktorie po patnácti minutách zcela přestala hrát a hosté z ojedinělé akce přízemní ranou Sochora vyrovnali 1 – 1. V 33.min. potrestali naivitu domácích hráčů podruhé a Tichý po brejku prostřelil Zemana 1 – 2.

    Po přestávce v 50.min. vyrovnal střelou z dvanácti metrů Petr Netolický st. 2 – 2. Jindřichovice dirigováni výborně hrajícím Noskem ale v druhém poločase hráli vyrovnanou partii a v 56. min. se po Tichého „pumelici pod klacek“ vyznamenal Zeman a konečky prstů vytáhl míč na roh.kop. Z následného rohu pak gólově hlavičkoval Kopecký ale Zeman nás opět podržel. V 65. min. nahrával zbytečně Vágner a tak společně s Mičunovičem příležitost ke skórování „zazdili“. V 68. min. se ale Mičunovič prosadil a tečovanou střelou rozhodl utkání 3 – 2. Hosté se poté snažili o zvrat ale pozorná obrana Viktorie už změnu nepřipustila. V samotném závěru pak v dobré pozici přestřelil hlavou Vágner.

 

Rozhodčí:Pelikán             
ž.k. 2 :2    
diváků 80

 

Zákl. sestava: Zeman – Válek, Prokopec,Krejcar, Netolický ml. – Lachman, Kareš,Chmátal, Bernkopf (60.Mičunovič)– Netolický st., Vágner

Hosté:Koutenský – Zobal (70.Přibyl), Petrovič, Jakl, Forman – Slavík, Kopecký, Nosek, Hradec – Tichý, Sochor