Dětřichov – Frýdlant „B“ 2 : 0 (1:0)

06.09.2009 18:27

     Viktorie si od samého začátku vytvořila velkou územní převahu ale pozorně hrající hosté ji často s vypětím všech sil do gólových šancí nepouštěli. V 20.min. nás mohl trestat soupeř, když po akci Mir. Stýbala střílel v tutovce Rybarik do břevna. Domácí tento moment znervózněli a hra se vyrovnala. V 31. min. napřáhl Kaplan z 25 m a jeho střela skončila opět na břevně branky překvapeného Zemana. V 33.min. zcela zbytečně místo střely přihrával Petr Netolický st. a při další akci hosty podržel gólman Pokorný při pokusu Chmátala který vyrazil na roh.kop. Brankář soupeře Pokorný pak vychytal i v 42.min. Vágnera. Když už to vypadalo na pol. remízu tak z 22m. vypálil nejlepší hráč na hřišti Chmátal,jeho pokus skvěle Pokorný vyrazil ale na dorážku Matouška nestačil 1 – 0.

     Druhý poločas měla Viktorie ve své režii a v 60.min. po roh.kopu Chmátala přidal hlavou druhý gól Martin Vágner 2 – 0. V 65. min. zakončil své sólo Kareš a vyražený míč poslal levačkou „jednonožka“ Matoušek vedle. V 69. min. se proháčkoval Skalický ale z úhlu trefil jen nohy Pokorného. Závěrečných deset minut se hosté zvedli, ale Turek v tutovce střílel slabě mimo tyče a o další možnosti k rychlému zakončení se soupeř nepřesnou kombinací připravil sám. Viktorie tak splnila roli favorita a získala s Frýdlantem „povinné“ tři body.

 

Branky:45.Matoušek, 60.Vágner 
Rozhodoval Pelikán   
ž.k. 2 : 2       
100diváků

 

Sestava: Zeman – Mičunovič, Krejcar, Kareš, Válek – Bernkopf (45.Netolický ml.), Chmátal, Netolický st., Lachman (80.Mauer)– Matoušek(70.Skalický),Vágner

 

Hosté: Pokorný –Peml(45.Dědek),Závěta,Šlejtr, Kaplan- Weidisch,Mikan,Stýbal Mir., Lopuszynski – Stýbal Lub.(72. Krýcha),Rybarik(45. Turek)