Dětřichov – Cvikov 2 : 4 (1:3)

27.10.2008 19:27

 Viktorie bez pěti hráčů zákl.sestavy měla malou šanci na úspěch a navíc bojovala i s rozhodčím Kralem z JNC. Výkon hl. rozhodčího pak ohodnotil komunistický superdelegát Mlejnek(asi 79let) a musím konstatovat, že tento geniální fotbalový odborník s kloboukem bude „delegátem“ do sta let tedy pokud za to budou penízky.

            Cvikov byl od začátku utkání lepší ale nepřesnou „finálkou“ se do šancí nedostával a k vedení 0-2 mu pomohli triviální chyby jednotlivců. V 10. min. vytáhl Kral žlutou kartu pro Koťátka za odpověď jasný a předvedl, že pravidla dodržuje jen když se mu chce – touto nesmyslnou kartou se pak později ukázalo že ovlivnil celé utkání. V 15. min. po centru ze standart. situace hlavičkoval na zadní tyči zcela volný Hubáček 0 - 1. V 22. min. hosté zvyšovali po kombinační akcí Chrdlem 0 – 2. Hosté pak polevili a Viktorie po příchodu Kutílka „ožila“. V 38. min. trefil z dvaceti metrů bombou šibenici právě Koťátko 1 – 2.

V 42. min. pomohl k třetímu gólu soupeře Král za hraní rukou Víznera a po svém si vysvětlil bod 21. hra rukou - kdy rozhodčí nemá posuzovat pokud hráč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou!!! Následnou penaltu pak proměnil Vlček. Teatrální výkon hl. rozhodčího pak vyvrcholil v poslední minutě prvního poločasu když za běžný faul neváhal vytáhnout druhou žlutou pro Koťátka. Na následné protesty pak doplatil už po ukončení poločasu Kutílek (červená karta).

            Viktorie pak po odstoupení Kareše dohrávala druhý poločas pouze v osmi hráčích a hosté kteří vědomě druhou část „odchodili“ si mimo tří situací nevytvořili šanci, protože se utápěli v ind sólech.V 50. min. ale po velké chybě Prokopce zvýšil Cvikov na 1 – 4 Hubáčkem.. Viktorie pak z brejků udeřila v 65. min. Skalickým st. který z hranice pok. území „probudil“ pavouky v rohu  branky soupeře 2 - 4. Utkání se ale i tak už jen pouze dohrávalo. Hl. rozhodčí nám pak odpustil 100% „pentli“ za faul Cíny a korigoval svůj „křivý“ výkon dvěma nesmyslnými žlutými kartami pro hosty. Tímto ale nechci omlouvat slabý výkon torza hráčů Viktorie.

 Rozhodčí: Kral               diváků: 60    ž.k. 8 : 4    č.k. 2 : 0 (45. min. Koťátko,Kutílek)

 Zákl.sestava: Kohout – Cína, Prokopec, Kareš, Vízner – Mičunovič, Skalický st.,

Skalický ml., Balog – Květ J., Koťátko

 Střídání: 30 min. Balog nastoupil Kutílek