Dětřichov–Bílý Kostel 2:2(1:2)

17.04.2011 09:29

 

    Viktorie si v utkání vytvořila převahu ale v koncovce se dlouho nedokázala prosadit a navíc po „hrubicích“ v zadních řadách dvakrát inkasovala. Prvních dvacet minut se hosté pouze bránili ale převaha Viktorie končila před pokutovým územím. V utkání pak bylo patrná absence špílmachra Davida Chmátala. V 15.min se chytře uvolnil Lachman ale obránci jeho pokus zblokovali. Hosté pak z ojedinělého útoku skórovali Ulrichem 0 – 1. Když se pak útočné duo Viktorie v prvním poločase prakticky neprosadilo tlačili se do zakončení jiní hráči. Výborného Lachmana pak v 38.min. hosté „zkosili“ v pok. území a Kareš z penalty vyrovnal. Další střela Válka pak opět trefila jen obránce a hosté trestali podruhé 44.min. Ďuriš 1 –2.

    V druhém poločase v 51.min. připravil gólovku Koťátko pro Vágnera 2 – 2. V dalším průběhu se hra přiostřila a ani jeden z týmů to rozhodčímu neusnadnil. Za hosty v tomto vynikal zejména Ďuriš,zřejmě si myslí čím více je slyšet tím lepší je fotbalista. Posledních deset minut hráči obou týmů „prohádali“ a ukázali několika divákům jak se nemá hrát fotbal. Na hráčích Viktorie pak byla vidět „frustrace“ z nerozhodného stavu s posledním týmem. Hosté si za bojovnost a předvedený výkon bod ale určitě zasloužili.

 

Rozhodčí: Lakomý    
ž. k. 2 : 3   
diváků 50

 

Domácí: Zeman – Válek,Vrána, Kareš, Vízner – Netolický ml., Netolický st., Lachman, Štěpánek – Koťátko (75. Mičunovič), Vágner (75.Prokopec)

 

Hosté: Ulrich – Michálek, Strnad, Novák, Černý – Janeček, Ďuriš, Vitík, Motejlek – Ulrich, Chomout