Bulovka – Dětřichov 4 : 3 (0:3)

09.11.2008 09:43

 To co předvedl tým Viktorie na louce v Arnolticích (v Bulovce bylo podmáčené hřiště) jsem ve fotbale ještě nezažil a doufám, že žádná podobnost se sobotním utkání mě v budoucnu už nepotká. Zápas rozehraný na zisk tří bodů jsme „slabému“ soupeři darovali trapným výkonem v druhém poločase.

            Viktorie šla do zápasu bez Gittlera a Vágnera ale domácím rovněž chybělo několik hráčů zákl. sestavy. Kombinační hrou jsme si vytvořili územní převahu, kterou korunoval gólovou střelou v 8. min. Válek. 0 – 1. Bulovka se „probudila“ až po půlhodině ale do šancí se až na dva závary v pok. území nedostala. Rozhodčí Filipi pak pro domácí „vymyslel“ tři standartní situace a po jedné z nich se musel brankař Ráž hodně natahovat.. V 38. min. nacentroval James a Kožarik krásnou šibenicí zvýšil na 0 : 2. V 40. min. se po roh. kopu Mičunoviče prosadil hlavou z malého vápna zcela volný Krejcar a bylo 0 – 3!!! Jasná záležitost.

            V druhém poločase nechal hlavičkovat v 47. min. Mičunovič Čuříka 1 – 3 a začal totální výpadek i těch nejzkušenějších hráčů. V 54. min. trefili domácí břevno a o čtyři minuty později přestřelil naši branku z malého vápna Krivčík. Dva úniky Marka Matouška nic neřešili protože je v koncovce řešil špatně. V 76.min předvedl minelu gólman Ráž když si „zakřičel“ mám a odkop domácího Hegra z vlastní poloviny ho přelétl 2 – 3. V 80. min. fauloval fyzicky vyšťavený James v pok. území a nařízenou penaltu Franc proměnil 3 – 3. Chybu středu obrany pak potrestal v 87. min. Smolný který svůj únik zakončil gólem na konečných 4 : 3. Slabý rozhodčí pak zkrátil utkání o tři minuty zákl. hrací doby ale utkání si hráči Viktorie prohráli sami a pro některé je okresní přebor nad jejich možnosti.

 

 Rohodčí Filipi            
ž.k. 2 : 2

 Zákl. sestava: Ráž – Vízner, Prokopec, Krejcar, Šámal – James, Mičunovič, Válek, Kožarik – Matoušek, Vnouček           

Diskusní téma: Bulovka – Dětřichov 4 : 3 (0:3)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek